Werkwijze Solidoo bedrijfswageninrichtingen

Eerste stap
Elke bedrijfswagen is weer anders en natuurlijk heeft u uw eigen wensen en eisen. Daarom komen wij altijd graag bij u langs voor een deskundig advies op maat. Solidoo denkt graag met u mee, dus neem contact met ons op via telefoonnummer: 010-8453780 of mail naar: info@solidoo.nl.

Tweede stap

In het persoonlijk gesprek zal Solidoo samen met u uw bedrijfswageninrichting samenstellen. Er wordt een 3D-tekening gemaakt van de bedrijfswageninrichting, zodat u direct het resultaat kunt zien. Vervolgens wordt er een scherp geprijsde offerte opgemaakt, waarbij vanzelfsprekend de 3D-tekeningen worden bijgevoegd. De offerte voor uw gekozen bedrijfswageninrichting, is uiteraard geheel kosteloos en vrijblijvend!

Derde stap
U bent gelukkig met de offerte en besluit u uw bedrijfswageninrichting door Solidoo te laten realiseren. Solidoo beschikt over een landelijk netwerk van bedrijven die de inbouw en montage kunnen realiseren voor u. Tevens bestaat de mogelijkheid om de inbouw en montage bij u op locatie te verrichten. Wilt u liever zelf uw bedrijfswagen inrichten? Dan ontvangt u van Solidoo een uitgebreide inbouw- en montagehandleiding. Voor support kunt u uiteraard altijd terecht bij ons, ook in het weekend en ’s avonds!

Voor contact bel 010-8453780 of mail info@solidoo.nl

 

Kenmerken Solidoo bedrijfswageninrichtingen

Efficiency

Nooit meer zoeken naar materialen of gereedschap en een beter zicht op uw voorraad. Dit kunt u realiseren door uw bedrijfswagen professioneel te laten inrichten door Solidoo bedrijfswageninrichtingen.

Modulaire opbouw

Solidoo bedrijfswageninrichtingen is de Nederlandse importeur van Syncro-system producten. Syncro-system bedrijfswageninrichtingen kenmerken zich door de modulaire opbouw van de componenten. Hierdoor is het mogelijk om uw bedrijfswagen volledig naar uw eigen wensen en ideeën in te richten. Iedere branche heeft zijn eigen specifieke wensen en daar kunnen wij met Syncro-system bedrijfswageninrichtingen perfect op inspelen.

Veiligheid

De kracht van massa in beweging. Rondslingerende en slecht bevestigde ladingen veroorzaken verlies en beschadiging maar zijn bovenal een gevaar voor de bestuurder en passagier. Uit onderzoek blijkt dat bij een snelheid van 55 km/h de eigen massa van 550 kg toeneemt tot een belasting van 11 ton. Een veilige en weldoordachte inrichting van uw bedrijfsvoertuig is geen overbodige luxe, maar een absolute noodzaak. Solidoo bedrijfswageninrichtingen hebben zonder problemen de crash test volgens de ECE R17 norm doorstaan.

Professioneel advies

Een Solidoo bedrijfswageninrichting heeft als belangrijkste kenmerken een hoge kwaliteit en een grote levensduur. Onze werkwijze is eenvoudig en efficiënt, wij komen geheel vrijblijvend bij u langs om samen met u uw bedrijfswageninrichting samen te stellen, waarbij u direct het resultaat in 3D op de computer kunt zien. U ontvangt naast een offerte ook een 3D-tekening van uw bedrijfswageninrichting. Vanzelfsprekend geheel gratis!

Inbouw en montage

Een Solidoo bedrijfswageninrichting moet op een verantwoorde wijze in uw bedrijfswagen worden gemonteerd. De richtlijnen die zijn opgesteld door de fabrikant van onze inrichtingen, Syncro-system, dienen dan ook te worden opgevolgd om de veiligheid te kunnen garanderen. Deze inbouw en montage van uw bedrijfswageninrichting kunnen wij voor u verzorgen. Wij beschikken over een landelijk netwerk van bedrijven die voor u de inbouw en montage vakkundig kunnen uitvoeren. In de meeste gevallen kunnen zij deze werkzaamheden voor u binnen een werkdag realiseren zodat uw bedrijfswagen snel weer inzetbaar is.

Doe het zelf

De inbouw en montage van uw Solidoo bedrijfswageninrichting kunt u uiteraard ook zelf uitvoeren. In dat geval ontvangt u van ons een uitgebreide inbouw- en montagehandleiding, zodat u deze volgens de eisen van de fabrikant op de juiste wijze kunt bevestigen. Uiteraard kunt u altijd op ons terugvallen voor vragen en of advies omtrent deze werkzaamheden.

 

Geschiedenis Solidoo bedrijfswageninrichtingen

De geschiedenis van Solidoo bedrijfswageninrichtingen begint in 2012. In dat jaar zijn wij gestart als nieuwe, frisse onderneming die zich bezighoudt met het inrichten van bedrijfswagens. Solidoo bedrijfswageninrichtingen is gespecialiseerd in bedrijfswageninrichtingen van het merk Syncro-system. Naast het importeren en verkopen van deze bedrijfswageninrichtingen, beschikt Solidoo over een compleet assortiment van producten voor uw bedrijfswagen, zoals vloeren, imperialen en trekhaken.

Wij zijn op zoek gegaan naar een duidelijk herkenbare en korte naam die tevens de lading van onze producten dekt. Solidoo is afgeleid van het Italiaanse woord ‘solido’ en dit betekent robuust en degelijk. De producten van het merk Syncro zijn van Italiaanse makelij en deze kenmerken zich vanwege hun degelijke en robuuste constructie.

Solidoo bedrijfswageninrichtingen is de aangewezen partner om uw bedrijfswagen van een degelijke en robuuste inrichting te voorzien, die daarbij bijzonder gebruiksvriendelijk en kostenbesparend is. U zult ervaren dat deze een positieve bijdrage levert aan het werkplezier van de gebruiker en daarbij een efficiency voordeel voor uw onderneming oplevert.

Voor contact bel +31(0)6-13018725 of mail info@solidoo.nl