Een bedrijfswagen aanschaffen

Wanneer u als ondernemer of zzp’er start heeft u logischerwijs een bedrijfswagen nodig. Waar anders laat u al uw benodigde gereedschappen en materialen? Voor een beginnende ondernemer is dit een van de grootste investeringen van uw bedrijf. Maar ook wanneer u reeds een bestaand bedrijf heeft en een nieuwe bedrijfswagen aanschaf, moet u goed opletten de juiste keuze te maken voor uw bedrijf.

Het bekende merk of juist iets nieuws?

Onderzoek wijst uit dat mensen merkvast zijn. Dat betekend dat zij vaak voor hetzelfde merk en soms zelfs type wagen of bus gaan als voorheen. Nu komt deze loyaliteit natuurlijk ergens vandaan, u was immers met een reden tevreden over uw huidige wagen. Maar het kan geen kwaad om te oriënteren en u te laten informeren bij andere dealers en andere merken te overwegen. Wie weet heeft u de perfecte wagen nog niet gevonden

Kopen op de groei

Wanneer u een herhalingsaankoop doet gaat u waarschijnlijk uit van de mogelijkheden van uw bestaande bedrijfswagen. Maar wie zegt dat dit wel het juiste model is voor de nabije toekomst? Mogelijk heeft u door uitbreiding/aanpassing van diensten een grotere, of juist een kleinere bedrijfswagen nodig.

Leasen of kopen?

Bedrijfswagens zijn duur. Heeft u op dit moment even niet het totale bedrag om in een keer de bedrijfswagen aan te schaffen? Kijk dan naar de leasemogelijkheden. Deze zijn erg populair tegenwoordig en veel dealers zullen deze optie hebben en u graag de mogelijkheden toelichten.

Bedrijfswagen laten inrichten

Nadat u de juiste bedrijfswagen heeft gekocht is deze nog niet klaar voor gebruik. Natuurlijk kunt u uw spullen gewoon los in de wagen leggen, maar dat is niet echt veilig, efficiënt en netjes voor uw klanten. Zorg voor een professionele uitstraling met een bedrijfswageninrichting. Solidoo Bedrijfswageninrichtingen kan u hiermee helpen. Wij hebben reeds voor elk type en merk bedrijfswagen een inrichting gerealiseerd.

Neem contact met ons op voor een advies op maat, of download onze catalogus voor meer inzicht in onze mogelijkheden.

Solidoo Bedrijfswageninrichtingen.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.