Voor alle type bedrijfsbussen een inrichting

Voor elke zzp’er en ondernemer met een bedrijfsbus een bekend scenario, waar ligt datgene nu weer wat ik zoek? Uw bus is van vitaal belang om uw werk goed maar ook efficiënt te kunnen uitvoeren. Een goede inrichting van uw bedrijfsbus helpt hierbij.

Zorg dat u ongehinderd aan het werk kunt en zorg voor een nette en geordende bus. Dat is voor u handig en is eveneens belangrijk voor uw image naar uw klanten toe.

Type inrichtingen

Solidoo bedrijfswageninrichtingen heeft een reeds meerdere jaren ervaring in het aanbrengen van diverse kwalitatieve inrichtingen in bussen . Het kan per ondernemer verschillen waar behoefte aan is. De ene zoekt een specifiek onderdeel zoals een laadkraan of verlichting, de ander zoekt een volledige inrichting en wil ontzorgd worden. Solidoo kijkt graag met u mee wat uw behoefte zijn en bepaalt hier een juiste inrichting voor.

Merken en type bussen

Iedere ondernemer heeft zijn eigen voorkeuren qua type bus (bv. klein en compact of groot en ruim) en er zijn dan ook veel verschillende soorten bedrijfsbussen die in Nederland rondrijden. Maar voor een inrichting van Solidoo maakt dat niets uit. Voor alle merken bieden wij een oplossing.

Wij hebben reeds voor alle merken en type bussen een mooie inrichting gerealiseerd.

Aanbieding

Bent u al bekend met onze speciale aanbiedingen? Voor elk type bedrijfsbus hebben wij een mooie aanbieding. Zowel voor grote, middelgrote of kleine bussen zijn er opties. Bekijk onze Solidoo aanbiedingen en profiteer van vakmanschap voor een nette prijs. Wij hebben al mooie inrichtingen vanaf €1149,-!

Bekijk onze type businrichtingen online en vraag onze gratis aan te vragen catalogus aan voor een totaaloverzicht.

Kunt u niet vinden wat uw zoekt? Neem dan contact op voor een maatwerk oplossing.

Aanbieding Catalgus aanvragen Offerte aanvragen
Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.