Op maat gemaakte bedrijfswageninrichting

Maatwerk met Solidoo

Om de ruimte in uw bedrijfswagen optimaal te benutten, is een goede bedrijfswageninrichting onmisbaar. Hierbij zorgt u voor structuur in uw bedrijfswagen, waardoor u uiteindelijk efficiënter en sneller kunt werken.

Wilt u uw bestelwagen structureren en bent u op zoek naar een expert die u hierbij kan helpen? Dan bent u bij Solidoo aan het juiste adres.

Onze persoonlijke aanpak

Bij Solidoo bedrijfswageninrichtingen begrijpen wij dat ieder bedrijf anders is. Dat betekent dat iedere bedrijfswagen om een unieke inrichting vraagt. Of u nu gereedschap, elektronica, bouwmaterialen of koopwaren vervoert: wij vinden altijd een passende oplossing.

Eerst gaan wij met u rond de tafel zitten om uw wensen te bespreken. Vervolgens ontwerpen wij samen met u het meest optimale opbergsysteem voor uw bedrijfswagen. Wij zullen uw bestelwagen structureren op een manier die bij u past, met gebruiksgemak op de eerste plaats.

Een modulair systeem voor iedere bedrijfsauto

Wat voor bedrijfsauto u ook heeft, het is vrijwel altijd mogelijk om een efficiënte bedrijfswageninrichting te realiseren. Wij werken namelijk met een handig modulair systeem. Dit houdt in dat wij talloze opberglades, dozen en bakken hebben die wij op iedere gewenste manier kunnen installeren.

De verschillende maten stellen ons in staat om de juiste bergplek te vinden voor al uw gereedschap en bedrijfsmaterialen. Wij creëren onze op maat gemaakte bedrijfswageninrichtingen bovendien voor talloze automerken.

Neem contact met ons op

Wilt u uw professionele leven net wat makkelijker maken en bent u op zoek naar extra structuur in uw bedrijfswagen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Solidoo. Wij luisteren graag naar uw wensen en stellen gratis een offerte voor u op. Ontdek de mogelijkheden en laat u verrassen door de opbergsystemen van Solidoo.

Catalogus aanvragen
close slider

    Vraag vrijblijvend onze catalogus aan